top of page
  • Is het mogelijk eerst samples te ontvangen voor ik een grote bestelling plaats?
    Natuurlijk kan dit! Samples zijn verkrijgbaar tegen een kleine prijs (afhankelijk van de items, bedrukking, aantallen,...). Eens jij de samples hebt ontvangen laat je mij weten of ik kan starten met jouw bestelling, of dat je toch graag nog wat zaken anders had gezien! Indien je mij contacteert voor een grotere bestelling en je graag eerst samples had ontvangen, gelieve dit dat dan zeker in je aanvraag te vermelden! Zijn samples voor jou niet persé nodig, maar had je toch graag een 'preview'? Geen zorgen! Ik neem elke keer contact op vóór ik de items bedruk. Jij krijgt dan een foto van mij doorgestuurd met het huidige ontwerp zonder dat dit al definitief is! Op die manier kan je nog steeds aanpassingen aanbrengen, en heb je nog steeds controle over het eindresultaat!
  • Kan ik langskomen voor een persoonlijk overleg voor de verschillende mogelijkheden?
    Dit kan zeker! Ikzelf ben ook een grote voorstander van zo'n persoonlijke aanpak. Zeker bij grotere aantallen is het vaak veiliger om alles goed te bespreken. Via een bericht kunnen sommige zaken niet altijd even duidelijk zijn, of blijf je achteraf misschien toch nog met vragen zitten. Om dit te vermijden richtte ik in mijn werkruimte een gezellig plekje op, om samen met jou alle opties te kunnen overlopen en alvast enkele voorbeelden te tonen. Ook heb ik verschillende kleurkaarten en catalogussen die jou kunnen helpen bij het kiezen. Zo ben ik zeker dat ik producten kan leveren die volledig naar jouw wens zijn en ben jij ook zeker dat jouw idee goed uitgewerkt zal worden. Zo'n persoonlijke aanpak raad zeker aan bij grotere (gepersonaliseerde) bestellingen, aankoop van promotiemateriaal, relatiegeschenken en attenties bij communies, lentefeesten, babyborrels, huwelijken,... Een afspraak maken kan eenvoudig via een bericht of e-mail, of via het conntactformulier op de website. LET OP !! : door de huidige coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk een afspraak te maken. Indien je toch graag persoonlijk geholpen wordt kan je mij een bericht of mail sturen, en kunnen we een 'digitale afspraak' maken om op die manier toch persoonlijk geholpen te kunnen worden.
  • Ik had iets in gedachten, maar vind het niet terug op de site. Kan ik dan toch bij jou terecht?
    Jaa, zeker! De opties zijn zo uitgebreid dat ik (nog) niet alle opties online kan zetten. Het kan dus zeker zijn dat je graag iets had laten personaliseren, maar je het niet in de webshop ziet staan. Ook kan het zijn dat je graag een andere kleur had gewenst, maar die niet tussen de opties ziet staan, maar ook hier kan het zijn dat die optie wel mogelijk is. Neem dus zeker contact met mij op voor jouw 'speciale verzoekjes'! Ik help je graag verder!
bottom of page