top of page

​Informatie voor bedrijven

Ben je als bedrijf op zoek naar manieren om jouw bedrijf nog meer in de kijker te plaatsen, of je wil je je gaan onderscheiden van de rest? 

Blomme And More kan jou hierbij helpen door onder meer allerlei soorten textiel te bedrukken, relatiegeschenken en glaswerk te personaliseren, en zoveel meer.

Ook voor geschenken voor zakenrelaties of zelf samengestelde cadeauboxen voor jouw werknemers kan je hier terecht! 

Neem vrijblijvend contact op (via het formulier, een mail of berichtje) om alle opties te overlopen en een antwoord te krijgen op jouw eventuele vragen. 


OFFERTE AANVRAGEN

Indien je een grote bestelling wenst te plaatsen en hiervoor eerst een offerte wilt ontvangen, doe je dit het beste via het contactformulier op de site of via e-mail.

Vermeld daarbij zeker het aantal stuks, wat er op de stuks zou moeten bedrukt worden en in welke kleur(en). Wanneer u een logo op de item(s) had gewild, gelieve dit logo dan ook in bijlage mee te geven. 

SAMENWERKINGEN 

Indien u interesse heeft in een samenwerking kan u mij hier steeds vrijblijvend voor contacteren. Dit kan via een berichtje, het contactformulier of via een e-mail.

EERDERE PROJECTEN 

Hieronder kan u alvast enkele voorbeelden zien van projecten voor bedrijven en organisaties. Zo krijgt u alvast een idee van de mogelijkheden.

bottom of page